Menu

Dermaviduals producten

Dermaviduals producten

Hoeveel huidverzorgingsproducten staan er in jouw badkamerkastje?

Vandaag de dag kopen we zoveel huidverzorging waar we eigenlijk niets van afweten. Al deze producten gaan een reactie aan met je huid. Het opstapelen van schadelijke en irriterende ingrediënten zorgt ervoor dat het aantal huidallergieën en huidproblemen snel toeneemt. Het team van Dermaviduals is kritisch over de inhoud van je huidverzorging. Enkel veilige, huid,- en barrière herstellende ingrediënten vind je in de Dermaviduals webshop.

  • Geen onnodige ingrediënten
  • Geen geurstoffen
  • Geen conserveringsmiddelen
  • Geen minerale olie of siliconen
  • Geen kleurstoffen
  • Geen emulgatoren

Huidverzorging die overeenkomt met de opbouw van je huid. Verzorg en herstel je huid met alle essentiële bouwstoffen voor een gezonde huid.

Verzorg je huid met huid

Klinkt gek, maar mooier kan het niet. Fosfolipiden, squaleen, ceramiden, allemaal componenten van onze natuurlijke huidbarrière. De basiscrèmes van Dermaviduals zijn in structuur en samenstelling identiek aan de huid. Door het uitgebreide assortiment aan extra werkstoffen en vitaminen kun je jouw huidverzorging lijn zelf (laten) samenstellen in de Dermaviduals webshop.

Elke huid is uniek en heeft zijn eigen behoefte. Met de uitgebreide lijn aan werkstoffen van Dermaviduals kan ik een crème voor je ontwerpen die perfect aangepast is aan jouw huid en conditie. Met behulp van de zuiverste ingrediënten, bewezen onderzoek en wetenschappelijke innovatie. Laat in de Dermaviduals webshop jouw persoonlijke crème samenstellen.

Waar heeft jouw huid behoefte aan?

Boswellia: kalmerend, herstellend.
D-Panthenol: Provitamine B5, verzachtend
Echinacea: Versterkt, ontspant
Teunisbloemolie: Perfect bij eczeem, psoriasis, hormoonherstel
Groene thee: Huidverjonging, stimulerend
Kigelia: Gevoelige huid, herstel
Bruine algen: Hydraterend, zuiverend
Lijnzaad: Droge, onzuivere huid

….Zink, Avocado, Hamamelis, Druivenpitolie, Tarwekiem, Vitamine E, Hyaluronzuur, Kiwi zaad, B vitamines, Aloe Vera.. Het assortiment aan werkstoffen en vitaminen van Dermaviduals is zeer uitgebreid. Ik help je graag met het vinden van de juiste producten voor jouw huid match!

De producten van Dermaviduals bestel je in de webshop.


Wil je meer weten over de producten van Dermaviduals? Alle informatie over product achtergrond lees je op de Dermaviduals website.