Menu

Verzenden en retourneren

Verzending

  • Bestellingen worden de volgende werkdag verzonden* via PostNL of DHL
  • Verzendkosten binnen Nederland bedragen 3,95 
  • Bestellingen vanaf 75 worden gratis verzonden. 

Je kunt je bestelling ook kosteloos ophalen in Cuijk op afspraak. 

* Mits de producten op voorraad zijn. Hiervan brengen we je zo snel mogelijk op de hoogte.

Retour

Producten die via Evergreen Skin zijn besteld en niet naar wens zijn kunnen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden.

Voorwaarden:

  • Producten moeten verpakt zijn in de originele verpakking.
  • Producten zijn ongeopend en ongebruikt. 

De kosten en risico voor retourneren zijn op kosten van de klant. 

Om je retour aan te melden stuur je een email naar info@evergreenskin.nl vermeld in deze mail je naam en bestelnummer. 

Stuur je retour naar:

Evergreen Skin
Maasstraat 12
5431 EB Cuijk

Terugbetaling vindt plaats binnen 14 dagen na ontvangst van retour producten, mits er aan de bovenstaande voorwaarden is voldaan. 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@evergreenskin.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”