Menu
Dr. Baumann producten kopen

Natuurlijke, gezonde & veilige huidverzorging

Dit is waar het allemaal mee begon. Toen mijn huid compleet uit balans was en herstel onmogelijk leek, kwam ik in contact met het Dr. Baumann team. De kennis, transparantie en adviezen waren een verademing voor mij en mijn huid.

Vanaf dat moment wist ik dat ik hier een studie van wilde maken, verdiepen in cosmetische ingrediënten, de wetenschap achter een product begrijpen om zo mijn kennis te delen met jou. Of je nu worstelt met een huidprobleem of niet. Veilige, gezonde huidverzorging is belangrijk voor iedereen.

De producten van Dr. Baumann zijn een geschenk voor de huid met tekorten. Hoge concentraties vitaminen, rijke verzorging, de beste combinaties en belangrijke voedingsstoffen. Enkel milde, huidgelijkende en huidvriendelijke ingrediënten. Alleen dat wat je huid echt nodig heeft.

De producten in de Dr. Baumann webshop zijn:

  • Vrij van parfum, geurstoffen, etherische olie of aroma.
  • Vrij van bekende allergenen en huid irriterende ingrediënten.
  • Vrij van conserveringsmiddelen.
  • Vrij van minerale olie.
  • Vrij van microplastics.
  • Vegan en PETA gecertificeerd.
  • Duurzaam & milieuvriendelijk.
  • Optimaal verdraagbaar.

Pigmentvlekjes pak je aan met hoge concentraties vitamine C met de Dr. Baumann Liposome E+C.

Vocht tekort? Verleden tijd door het gebruik van actief hydraterende liposomen met de Dr. Baumann Liposome serums.

Een droge huid kun je vaarwel zeggen! Door de volle kracht van werkzame stoffen en de rijke natuurlijke oliën zoals Sheabutter, Jojoba en macadamia wordt het zelf herstellend vermogen van je huid gestimuleerd.

De producten zijn bijzonder geschikt voor een gevoelige huid, zeker als je snel reageert op cosmetische ingrediënten en last hebt van allergieën. Je vindt alle producten van Dr. Baumann in de webshop.

Ben je nog niet zo bekend met natuurlijke cosmetica dan heb je misschien veel vragen. Ik wil je graag informeren, adviseren en laten zien wat natuurlijke huidverzorging kan betekenen en hoe iedereen de mogelijkheid heeft om een gezonde, mooie huid te krijgen.

Heb je vragen of wil je persoonlijk advies? Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!