Menu

Ilse hakse

Hi! Ik ben Ilse,

Specialist en ervaringsdeskundige op het gebied van huidproblemen. Al jaren verdiep ik mij in cosmetische ingrediënten. Als ik de kans krijg dan praat ik het liefst de hele dag over het belang van gezonde, natuurlijke en vooral veilige huidverzorging.

Vroeger dacht ik niet na over wat ik smeerde. Na jarenlang dagelijks smeren met verschillende crèmes kreeg ik plotseling een huidreactie: roodheid, bultjes, jeuk. Toen wist ik nog niet dat mijn huid compleet uit balans was, wat deed ik, nog meer smeren, maar niets leek te helpen. Toen ik mij ging verdiepen in cosmetische ingrediënten kwam ik erachter dat er niets mis was met mijn huid maar wél met de manier waarop ik het verzorgde!

Wist je dat er ingrediënten in je verzorging kunnen zitten die je huid uitdrogen, irriteren of zelfs verouderen? Je kunt een crème smeren tegen rimpels, maar precies het tegenovergestelde bereiken. Vandaag de dag kopen we zoveel cosmetica waar we eigenlijk niets van afweten. Een groen potje of een eco-label zegt echt niet genoeg. Het kan een hele zoektocht zijn naar goede producten met de juiste ingrediënten. Vooral als je de helft van de termen op de ingrediëntenlijst niet begrijpt. Herkenbaar? Ik ga je helpen. Ik deel niet alleen mijn kennis over de huid maar ook de science achter de producten. Zodat jij begrijpt waarom het zó belangrijk is om kritisch naar de inhoud van je producten te kijken.

Je komt het haarfijne te weten over huid, verzorging, ingrediënten, mijn do’s & dont’s en DIY beautygeheimen op mijn instagram pagina @evergreenskin, zie ik je daar?