Menu

Dermaviduals Aloë Vera extract

Dermaviduals Aloë Vera extract voor de verzorging van de droge, geïrriteerde huid.

Dermaviduals aloe vera extract

Er bestaan meer dan 400 soorten Aloë Vera, maar slechts enkele hebben genezende eigenschappen. Aloë Barbadensis wordt beschouwd als de meest effectieve soort en is ook het meest onderzocht. Ongeveer 5% van de Aloë Vera-plant bestaat uit werkzame stoffen, waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat ze echt voordelen bieden voor de huid. Vitamine A, C, en E hebben herstellende eigenschappen voor de huid. Vitamine A bevordert celopbouw, terwijl Vitamine E en C antioxidatieve eigenschappen hebben.

Dermaviduals Aloë Vera bevat een kleine hoeveelheid anthraquinone, een stof die bekend staat om zijn pijnstillende en antibacteriële eigenschappen. Bovendien bevat de plant verschillende sterolen, die ontstekingsremmend werken. Daarom gebruik ik graag Dermaviduals Aloë Vera extract bij de behandeling van psoriasis, evenals bij huidaandoeningen zoals acne, eczeem, zonschade en om huidirritaties te kalmeren. 

Als je effectieve resultaten wilt behalen, kies dan altijd voor een product dat natuurlijke Aloë Vera bevat, bij voorkeur in de vorm van Aloë Vera Barbadensis zoals in het Dermaviduals Aloë Vera extract. Let ook goed op de ingrediëntenlijst. De positie van een ingrediënt in de lijst geeft aan hoe geconcentreerd de stof in het product aanwezig is. Hoe hoger het ingrediënt in de lijst staat, des te meer ervan in het product zit. Als Aloë Vera op de tweede tot vijfde plaats in de lijst staat, kun je ervan uitgaan dat de concentratie hoog genoeg is voor effectiviteit. Het aantal ingrediënten geeft ook een indicatie. Voor Aloë Vera-preparaten geldt zeker de regel: hoe minder ingrediënten, hoe beter.

De producten van Dermaviduals zijn vrij van: minerale olie, parfum, dierlijke ingrediënten en conserveringsmiddelen.

Dermaviduals Aloë Vera extract INCI: Aqua, Pentylene Glycol, Glycerin, Sorbitol, Aloë Barbadensis leaf juice, Xanthan Gum.

No Comments

    Leave a Reply